Back to All Events

Workshop Chi Neng Qigong - helemaal in balans


  • Brouwerskolkje Exclusief Brouwerskolkweg 5 2051 ED, Overveen (map)

Heb je moeite om uit je hoofd te komen? Ben je op zoek naar een betere balans tussen werk en privé? En mag je wel wat zachter zijn voor jezelf?


Gun jezelf dan deze twee unieke avonden in het groen. Avonden waarbij je kennis maakt met een andere manier van ontspanning.

Deze workshop staat in het teken van de sierlijke beweging van de kraanvogel. Het is een beweging die diep van binnen begint, helemaal naar buiten gaat en weer terug. Je krijgt er energie van in heel je lichaam, en je strekt je helemaal uit. Je aandacht loopt van de topjes van je tenen naar de topjes van je vingers.

De kraanvogel is een beweging die staat in het teken van balans en die je uitnodigt om met je hele aandacht bij de beweging te zijn.

Je hebt geen ervaring nodig om mee te doen met de workshop.

Het is een unieke workshop, voor het eerst buiten, op een van de mooiste plekjes van Overveen..

 

“Mijn schoudergebied zit altijd vast. Na een paar Chi Neng Qigong lessen waren mijn schouders al een stuk meer ontspannen.
— Doortje Jansen, Haarlem 2018

Waar en wanneer?

Datum: donderdag 1 en 8 augustus, van 19.30- 21.30
Locatie: verzamelen bij de parkeerplaats van restaurant ’t Brouwerskolkje exclusief, adres:. Brouwerskolkweg 5, 2051 ED Overveen
Prijs: €35 voor de hele workshop, kom je liever 1 avond dan is het €25.

 

Volledige work-out voor lichaam en geest
— Shirley, introductieworkshop Haarlem 2018

OVER CHI NENG QIGONG

Chi Neng Qigong is een Oosterse vorm van meditatie in beweging. Veel meditatievormen focussen zich op de ademhaling. Bij de Chi Neng Qigong richt je jouw aandacht op de beweging. Doordat je de beweging heel bewust uitvoert ontspant je lichaam en breng je je geest tot rust.

Naast genieten en ontspannen zul je jezelf ook tegenkomen in de bewegingen. Zo ervaar je bijvoorbeeld hoeveel energie de constante gedachten stroom van je vraagt en kan er vermoeidheid loskomen. Je traint je uithoudingsvermogen en gaat beter aanvoelen waar jouw balans zit. Dit kan in het dagelijks leven goed van pas komen op je werk, in je relatie en/of bij de opvoeding van je kinderen.


Earlier Event: June 13
Trainen in de natuur
Later Event: September 16
Gratis proefles Chi Neng Qigong