Back to All Events

6-weekse kennismakingscursus Chi Neng Qigong - beter in contact met jezelf


  • Hof20 Begijnhof 20 2011 HE Haarlem (map)

Pfff even ontspannen, een moment nemen voor jezelf. Alle stress, hectiek en to-do’s laten voor wat het is. Je gaat staan, ademt diep in.. en uit. Je hoofd wordt rustig. Je richt je aandacht op je lichaam en je brengt je armen langzaam omhoog..

Welkom bij deze les Chi Neng Qigong!DE CURSUS

Met deze 6-weekse cursus krijg je een idee wat Chi Neng Qigong kan doen voor jou. Je maakt kennis met meerdere oefeningen die je helpen om te ontspannen, om beter in contact te komen met je lichaam en die je energie geven. De lessen zijn op maandagavond van 20.45 - 22.00 in Hof20. Ideaal om na een drukke start van de week weer bij jezelf te komen en daarna heerlijk te slapen. Om de lessen persoonlijk te houden is er slechts plek voor 8 deelnemers, dus meld je gelijk aan om zeker te zijn van een plek.

Liever eerst gratis kennismaken? Doe mee met de open les op maandagavond 4 november!

De cursus is inclusief een reader en audio-bestanden (opnames tijdens eerdere lessen), zodat je ook thuis de oefeningen kunt doen.

 

“Mijn schoudergebied zit altijd vast. Na een paar Chi Neng Qigong lessen waren mijn schouders al een stuk meer ontspannen.
— Doortje Jansen, Haarlem 2018

SAMENGEVAT

Wat: maak kennis met de belangrijkste oefeningen van de Chi Neng Qigong
Aantal lessen: 6 lessen van 75 minuten
Wanneer: maandagavond van 20.45 - 22.00 op: 11, 18, 25 november en 2, 9 en 16 december
Prijs: €85 (inclusief reader en audio-bestanden)
Locatie: Hof20, adres: Begijnhof 20, 2011 HE Haarlem 

OVER CHI NENG QIGONG

Chi Neng Qigong is een Oosterse vorm van meditatie in beweging. Veel meditatievormen focussen zich op de ademhaling. Bij de Chi Neng Qigong richt je jouw aandacht op de beweging. Doordat je de beweging heel bewust uitvoert ontspant je lichaam en breng je je geest tot rust.

Je gaat jezelf ook tegenkomen in de oefeningen. Zo ervaar je bijvoorbeeld wat je grenzen zijn, train je je uithoudingsvermogen en leer je om te gaan met wat je tegenkomt. Dit zijn vaardigheden die in het dagelijks leven goed van pas komen tijdens je bijvoorbeeld je carrière. je relatie en/of de opvoeding van je kinderen!

 
 
Earlier Event: November 4
Gratis proefles Chi Neng Qigong